Ga naar de inhoud

Wat doe jij als je weet dat je partner vreemdgaat?

Intrigerende novelle over
liefde en lust

ontvang het e-boek
GRATIS

  Korte inhoud

  Joyce bekent haar man dat ze naar bed gaat met haar beste vriendin. Hij is verbaasd, woedend en vooral verdrietig. Wat mist ze in hun relatie? Joyce legt hem uit dat ze van hem houdt, maar dat een man net patat is en een vrouw de mayonaise. Ze wil allebei. Guus kan dat niet accepteren. Hoe ver gaat hij om zijn relatie te redden? En wat doet hij als ook een rijke en machtige man zich in de strijd om zijn mooie vrouw mengt?

  Fragment

  Ziet ze verdomme niet dat mijn ziel in brand staat? Begrijpt ze niet dat de jaloezie mij kapot maakt? Zou ze geen idee hebben dat ik dag en nacht hieraan denk, dat ik haar niet kan aanraken zonder het besef dat Lisette haar op dezelfde plaats aanraakt, dat ik mij afvraag wat haar tong heeft gelikt als die langs de mijne rolt, dat ik ’s nachts haar met Lisette de dingen zie doen die ik in dat weerzinwekkende filmpje zag? En zij? Vergelijkt zij mijn liefkozingen met die van Lisette? Is het één fijner dan het andere? Nee! Verdomme, ik wil dit niet.

  Wat zeggen lezers?

  Fijn boek om te lezen, in één adem uitgelezen. Je vraagt je constant af waar het heen gaat en dan het einde; BAM! Totaal niet aan zien komen! Heerlijk!
  vindtaz Almere 18 april 2019
  In een adem uit gelezen. Ongelooflijk dat hij het zolang vol houdt! Prachtig einde, leest lekker weg!
  Allisonkleine Berlicum 10 mei 2019
  Wat een verhaal kon wel waargebeurd zijn,veel anders als de rollen een x omgedraaid zijn. In een paar uurtjes uitgelezen leest makkelijk weg
  Missesanna Brunssum 13 mei 2019
  Een snel verhaal - herkenbaar - licht erotisch - ik kon het niet wegleggen - in één adem uitgelezen!
  rheaan Zaanstad 19 februari 2019

  Over de auteur

  Dick Scholten (Rotterdam, 1952) schreef eerder de succesvolle historische romans Park 1943 Rotterdam en Betaalde Troost. Met De Driehoek brengt hij Guus tot leven, die een moeizaam gevecht voert om zijn relatie te behouden. Een kolkende spiraal van emoties. Spannend tot de laatste bladzijde.

  Paperback

  152 pagina's NU €8,50

  Vul hieronder je e-mailadres in en krijg het e-boek GRATIS
  Winkelwaarde €3,99