Wat doe jij als je weet dat je partner vreemdgaat?

Intrigerende novelle over
liefde en lust

ontvang
GRATIS

roman De Driehoek

Korte inhoud

Joyce bekent haar man dat ze naar bed gaat met haar beste vriendin. Hij is verbaasd, woedend en vooral verdrietig. Wat mist ze in hun relatie? Joyce legt hem uit dat ze van hem houdt, maar dat een man net patat is en een vrouw de mayonaise. Ze wil allebei. Guus kan dat niet accepteren. Hoe ver gaat hij om zijn relatie te redden? En wat doet hij als ook een rijke en machtige man zich in de strijd om zijn mooie vrouw mengt?

Fragment

Ziet ze verdomme niet dat mijn ziel in brand staat? Begrijpt ze niet dat de jaloezie mij kapot maakt? Zou ze geen idee hebben dat ik dag en nacht hieraan denk, dat ik haar niet kan aanraken zonder het besef dat Lisette haar op dezelfde plaats aanraakt, dat ik mij afvraag wat haar tong heeft gelikt als die langs de mijne rolt, dat ik ’s nachts haar met Lisette de dingen zie doen die ik in dat weerzinwekkende filmpje zag? En zij? Vergelijkt zij mijn liefkozingen met die van Lisette? Is het één fijner dan het andere? Nee! Verdomme, ik wil dit niet.

Wat zeggen lezers?

Een bijzonder spannende driehoeksverhouding, waarbij voor de afwisseling niet de man, maar de vrouw de touwtjes in handen heeft
Maria Genova
journalist en schrijver
Intrigerende novelle over liefde en lust, met de vrouw in een leidende en de man in een lijdende rol
-
Henk van der Sluis
journalist

Over de auteur

Dick Scholten (Rotterdam, 1952) schreef eerder de succesvolle historische romans Park 1943 Rotterdam en Betaalde Troost. Met De Driehoek brengt hij Guus tot leven, die een moeizaam gevecht voert om zijn relatie te behouden. Een kolkende spiraal van emoties. Spannend tot de laatste bladzijde.

Paperback

152 pagina's NU €8,50

Vul hieronder je e-mailadres in en krijg het GRATIS!
Winkelwaarde €3,99