Ga naar de inhoud

Contrabassist(e) gezocht

of basgitarist(e) die de overstap naar de ‘double bass’ wel ziet zitten

We hebben je nodig op ons spoor

Wij, Old-Time / Bluegrass / Country / Americana band, zijn op zoek naar een vervang(st)er voor onze huidige contrabassist die in de loop van dit jaar zijn muzikale carrière beëindigt.
Wij treden gemiddeld 1x per maand op en repeteren tweewekelijks op donderdagavond in Purmerend of Koog aan de Zaan. Wij zoeken een contrabassist of basgitarist die ook contrabas zou willen (leren) spelen. Natuurlijk is een goede beheersing van je instrument een vereiste, maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat je in de groep past en je het plezier in samen muziek maken voorop stelt.
Hieronder kan je luisteren naar een paar nummers van ons die live, als demo of tijdens een repetitie zijn opgenomen.

We zijn een amateurband. Het gaat ons niet om geld. Als we optreden, zijn we al blij als we de onkosten vergoed krijgen. We streven naar een hoog kwaliteitsniveau, maar het gaat ons om de kick een publiek enthousiast te maken. We zijn met z’n zevenen. 2x zang en lichte percussie, gitaar, dobro, banjo, mandoline en (dus) een contrabas. Leeftijden variëren van 40-70 en leden wonen in Koog aan de Zaan, Purmerend, Amsterdam, Alkmaar en Gouda.De agenda is redelijk gevuld: tot in het najaar staan optredens in Amsterdam, Zaandam, Castricum en Barneveld gepland.

Spreekt het je aan? Stuur ons je e-mailadres, dan nemen wij contact met je op om je vragen te beantwoorden. Bevalt het? Dan maken we een afspraak om kennis met elkaar te maken.

  Southern Flavour (demo)

  In Hell I’ll be in Good Company (live voor publiek)

  Lonestar (repetitie)

  I’ll Fly Away (live voor publiek)

  Lonesome Moonlight Waltz (repetitie)

  If it Hadn’t Been for Love (repetitie)

  Landslide (live voor publiek)

  Chittlin’ Cookin’ Time (demo)