Ga naar de inhoud

Zangeres gezocht

We hebben je nodig op onze reis

Wij zijn op zoek naar een zangeres. Heb je een mooie stem en kan je goed zingen? Lees dan verder.

Na drie jaar en een (te) drukke periode met veel live gigs viel onze band uiteen door meningsverschillen. Nu is alleen de oorspronkelijke beginbezetting over en zijn we terug bij het oorspronkelijke doel: een album opnemen met als kern de nummers van het repertoire die de oprichter van de band met een trio in de jaren 80 van de vorige eeuw speelde naast enkele, maar niet teveel, optredens.

Natuurlijk moet je goed kunnen zingen, maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat je in de groep past en je het plezier in samen muziek maken voorop stelt, want we zijn een amateurband. Het gaat ons niet om geld. Als we optreden, zijn we al blij als we de onkosten vergoed krijgen. We streven naar een hoog kwaliteitsniveau, maar het gaat ons om lekker muziek te maken. Hieronder kan je luisteren naar wat opnames om een idee te krijgen van niveau en stijl.

De huidige bezetting is gitaar, dobro, banjo en mandoline (alles akoestisch). Daarnaast is een contrabassist op oproepbasis beschikbaar. De leeftijden zijn 50+ en de leden zijn afkomstig uit Zaandam, Koog aan de Zaan, Amsterdam en Gouda.

Spreekt het je aan? Stuur dan een mailtje naar info@dickscholten.nl , dan nemen wij contact met je op om je vragen te beantwoorden. Bevalt het? Dan maken we een afspraak om kennis met elkaar te maken.

In Hell I’ll be in Good Company (bluegrass) live

I’ll Fly Away (old-time) live

Lonestar (country) repetitie

Southern Flavour (Bluegrass), demo

Mississippi (americana) live

If it Hadn’t Been for Love (americana) live

Landslide (americana) live

Chittlin’ Cookin’ Time (old-time) demo