Park 1943 - uitgeven & promotie

Controleren, controleren, controleren

Allerlaatste check op taalfouten (Leanne (Edits33), Atie en Henk) …

Opmaak van Arthur (Bureau de Rooij Design) controleren …

30 november 2017. Vandaag is het zover ...

Eindelijk is het zover: Park 1943 Rotterdam is zowel als eBook als Paperback via het Centraal Boekhuis verkrijgbaar …

… en hoewel ik me absoluut niet oud voel, maar ik ben wel een Rotterdammer. De Oud Rotterdammer is een wekelijks verschijnende krant in de regio Rotterdam. Op 23 januari verscheen een interview met mij in De Oud Rotterdammer en sindsdien is mijn boek ook via die website te koop.

Middag aan de Maas

Op 6 februari 2018 was ik te gast bij Marcia Tap in het radioprogramma Middag aan de Maas van RTV Rijnmond naar aanleiding van Park 1943 Rotterdam. Marcia is een prima presentatrice en interviewster. Het gesprek resulteerde meteen in 6 verkochte boeken. Fantastisch!

Interview en fotosessie Algemeen Dagblad

Een interview met Nadia Berkelder van het AD Rotterdams Dagblad op dinsdag. Daarna volgde donderdag de fotosessie bij het monument. Lees het artikel op de website van het Algemeen Dagblad

Boekpresentatie Bibliotheek Delfshaven

Een zeer geslaagde middag met flinke opkomst van een aandachtig en fijn publiek. De organisatie door Lydia Heesbeen, cultureel programmeur van de bibliotheek was uitstekend. In mijn presentatie ging ik uit van mijn persoonlijke betrokkenheid bij het bombardement, vertelde wat ik uit verschillende bronnen over die verschrikkelijke dag heb gevonden om tot slot een stukje uit het boek voor te lezen.