country/bluegrass

Rond de kerstdagen van 2018 kreeg ik de vraag of ik zin had in een reünie van een trio met als doel het repertoire van vervlogen dagen in een studio op te nemen. In april kwamen we voor het eerst weer bijeen. Al in de zomer viel de initiatiefnemer wegens ernstige ziekte uit en, alsof de duvel in het spel was, kortgeleden ook het andere lid. Ik was inmiddels enthousiast geworden van dat basale, pure Old-Time country/americana geluid en wil het project voorzetten. Daarom ben ik nu op zoek naar instrumentaliste(n/s) en vocaliste(n/s) om te doen waar ik een jaar geleden aan begon.
De ultieme line-up is zang, gitaar, banjo, mandoline, viool, contrabas (alles akoestisch), maar de weg naar Rome begint met de eerste stap. Met een gitarist of een contrabassist of en een zanger/ zangeres is er een fundament waarna het eenvoudiger is de bezetting aan te vullen. Muziek is van alle leeftijden en met plezier samen muziek maken staat voorop, wel is enige mate van professionaliteit vereist.

Spreekt dit je aan of heb je vragen, stuur me dan een mailtje. Ik neem onmiddellijk contact met je op. Zie muziekbio als je meer over mij wilt weten.

© D. Scholten 2019 alle rechten voorbehouden